Skip to main content
EIGENTIJDS EN EIGENZINNIG

Modern

Minimalistisch, strakke lijnen en open ruimtes. Zo kunt u de architectuur van moderne villa’s en landhuizen kort samenvatten. Atelier 3 ontwerpt ze graag. Deze stijl biedt alle ruimte voor duurzaamheid en alternatieve materialen. Een karaktervolle bouwstijl, waar u veel van uzelf mee kunt laten zien.

Bekijk ons werkNeem contact op

Uw moderne droom villa thuis

Atelier 3 verwezenlijkt de moderne villa van uw dromen. Een villa die verrast, verbindt en verbaast. Een villa die voelt als écht thuis.

HET ONBEGRENSDE INTERIEUR

Thuis in uw moderne villa

Een moderne villa is van binnen en buiten stoer, eigenzinnig en comfortabel. De essentie van een moderne woning ligt in de combinatie van grote gebaren en verfijnde detailleringen. Dit uit zich in een praktische, ruimtelijke indeling, die naadloos aansluit bij een spraakmakend interieur. Een interieur met fraaie smaakmakers. Van passende verlichting en maatwerk kasten tot een unieke trappartij.

DOELTREFFEND BOUWEN EN VERBOUWEN

Exclusieve moderne villabouw

Durf te dromen! Met een doordacht ontwerp is ontzettend veel mogelijk. We vertalen al uw wensen in een gedetailleerd plan van aanpak. Met dit plan werken we toe naar het leggen van de eerste steen, een proces dat loopt volgens verwachting. Goedkeuring van de gemeente, een deugdelijke begroting van de aannemer, wij verzorgen het voor u. Het uiteindelijke resultaat? Uw exclusieve, moderne villa.

AL MEER DAN 20 JAAR

Ontdek onze unieke werkwijze

1

Kennismaken

Ons werk is persoonlijk tot in de kleinste details. Daarom willen we u graag zo goed mogelijk leren kennen om uw stijl, uw wensen en uw droom tot in detail te achterhalen. We vertellen u ook graag over onze passie, onze werkwijze en ons dienstenpakket.

2

Vlekkenplan

De basis van al onze ideeën voor uw huis is het vlekkenplan. In dit plan vertalen we uw wensen en de mogelijkheden naar de ruwe, voorlopige schetsen van uw villa met een optimale en ruimtelijke indeling.

3

Schetsontwerp

Vanuit het vlekkenplan kunnen we efficiënt doorwerken naar een uitgewerkt schetsontwerp. We zorgen er voor dat de schetsen precies zijn wat u voor ogen heeft. Een persoonlijk schetsontwerp dat naadloos aansluit op uw budget en woonwensen.

4

Aanvraag omgevingsvergunning

Met de definitieve schets werken we verder aan de technische uitwerking. Deze uitwerking is voor ons meer dan alleen het verkrijgen van de omgevingsgunning. We integreren de constructieve elementen elegant in het ontwerp en we besteden aandacht aan het comfort van de woning.

5

Prijs- en contractvorming

Ten behoeve van de definitieve begroting werken we alle details voor de bouw en het interieur nauwkeurig uit. Zo ontstaat er voor u een helder en transparant geheel. We werken onafhankelijk en persoonlijk. Dit resulteert in een voorspelbare en soepele bouw, volledig naar wens.

6

Bouwbegeleiding & oplevering

Alle contracten en papieren zijn getekend. Alles is klaar voor de bouw. We begeleiden het hele proces van begin tot eind. We ontzorgen bij alles. Dat maakt dat u kunt genieten van een zorgeloos bouwtraject.

De villa’s in

ons portfolio

We inspireren u graag met moderne villa’s uit ons portfolio. Deze villa’s zijn van binnen en buiten het bewonderen waard.

LvdP 20230908 9585

Rietgedekte stadsvilla met uitzicht- Amersfoort

RIETGEDEKTE STADSVILLA

Eigenzinnig landhuis in natuursteen – Noordwijk

NATUURSTENEN VILLA

Strak en evenwichtig rietdesign – Huissen

MODERNE RIETGEDEKTE VILLA

Perfect passende droomwoning met weids uitzicht – Achterveld

MODERNE JAREN '30 WONING

REALISEER UW DROOM

Vrijblijvend samen met ons verder praten over uw droomhuis?

Maak een afspraak
LAAT U INSPIREREN

Vraag onze brochure aan en laat u inspireren

Brochure aanvragen