Skip to main content
AGRARISCH EN COMFORTABEL

Woon­boerderij

Rondom een woonboerderij zien en voelen we het agrarische verleden. In de vormentaal, in de materialen, in de verbondenheid met buiten, in alles. Tegelijkertijd ervaren we door de ruime indeling en doordachte afwerking maximaal woongenot.

Bekijk ons werkNeem contact op

Uw eigen woonboerderij

Of het nu gaat om bouwen of verbouwen, Atelier 3 realiseert de woonboerderij van uw dromen. Een woonboerderij die voelt als thuis.

COMFORTABEL INTERIEUR

Heerlijk wonen in uw woonboerderij

In de woonboerderij komen elementen uit de traditionele boerderij naar boven in indeling, afwerking en uitvoering. Uw woonwensen staan daarbij altijd centraal. Laat uw droom woonboerderij werkelijkheid worden!

LANDELIJK WONEN

Stijlvolle woonboerderij

Het agrarische verleden van een perceel kan tot uiting komen in een zware, forse rieten kap, maar ook in houten accenten of in een bijzondere samenhang tussen de verschillende gebouwen. We besteden veel aandacht aan de vormgeving zodat het geheel past bij uw wensen.

AL MEER DAN 20 JAAR

Ontdek onze unieke werkwijze

1

Kennismaken

Ons werk is persoonlijk tot in de kleinste details. Daarom willen we u graag zo goed mogelijk leren kennen om uw stijl, uw wensen en uw droom tot in detail te achterhalen. We vertellen u ook graag over onze passie, onze werkwijze en ons dienstenpakket.

2

Vlekkenplan

De basis van al onze ideeën voor uw huis is het vlekkenplan. In dit plan vertalen we uw wensen en de mogelijkheden naar de ruwe, voorlopige schetsen van uw villa met een optimale en ruimtelijke indeling.

3

Schetsontwerp

Vanuit het vlekkenplan kunnen we efficiënt doorwerken naar een uitgewerkt schetsontwerp. We zorgen er voor dat de schetsen precies zijn wat u voor ogen heeft. Een persoonlijk schetsontwerp dat naadloos aansluit op uw budget en woonwensen.

4

Aanvraag omgevingsvergunning

Met de definitieve schets werken we verder aan de technische uitwerking. Deze uitwerking is voor ons meer dan alleen het verkrijgen van de omgevingsgunning. We integreren de constructieve elementen elegant in het ontwerp en we besteden aandacht aan het comfort van de woning.

5

Prijs- en contractvorming

Ten behoeve van de definitieve begroting werken we alle details voor de bouw en het interieur nauwkeurig uit. Zo ontstaat er voor u een helder en transparant geheel. We werken onafhankelijk en persoonlijk. Dit resulteert in een voorspelbare en soepele bouw, volledig naar wens.

6

Bouwbegeleiding & oplevering

Alle contracten en papieren zijn getekend. Alles is klaar voor de bouw. We begeleiden het hele proces van begin tot eind. We ontzorgen bij alles. Dat maakt dat u kunt genieten van een zorgeloos bouwtraject.

Woonboerderijen

in ons portfolio

We inspireren u graag met de woonboerderijen in ons portfolio. Deze boerderijen zijn van binnen en buiten het bewonderen waard.

Rietgedekte villa aan het water – Giethoorn

WOONBOERDERIJ

Sfeervol maatwerk – Amersfoort

VERBOUW WOONBOERDERIJ

Woonboerderij Terschuur | Atelier 3

Rust en ruimte in nieuwbouw woonboerderij – Terschuur

NIEUWBOUW WOONBOERDERIJ

Woonboerderij Laren | Atelier 3

Villa met een knipoog naar het agrarisch verleden – Laren

WOONBOERDERIJ

REALISEER UW DROOM

Vrijblijvend samen met ons verder praten over uw droomhuis?

Maak een afspraak
LAAT U INSPIREREN

Vraag onze brochure aan en laat u inspireren

Brochure aanvragen