Skip to main content
CHARMANT EN SPEELS

Jaren '30

De jaren ’30 stijl herkent u aan het gebruik van baksteen als hoofdmateriaal en een prominente, veelal speelse kap. Het dakoverstek wordt royaal uitgevoerd, het houtwerk van kozijnen en gootconstructies is robuust en duidelijk aanwezig. Er wordt gebruik gemaakt van decoratieve elementen als spekbanden en rollagen.

Bekijk ons werkNeem contact op

Uw jaren ‘30 villa droom thuis bouwen

Hoe uw droomvilla er ook uitziet, Atelier 3 is dé architect voor uw jaren ‘30 woning. Karakteristiek van buiten, van binnen vol van schitterende details. Vormgegeven naar uw wensen.

Jaren '30 stijl | Atelier 3
Jaren '30 stijl | Atelier 3
INTERIEUR EN EXTERIEUR

Exclusieve jaren '30 villabouw

Atelier 3 is specialist in de jaren ’30 stijl, samen creëren we uw charmante, sfeervolle thuis. Een thuis waar interieur en exterieur perfect met elkaar verbonden zijn. Volledig aansluitend bij al uw woonwensen. Een unieke woning, speels in vormgeving en rijk in detaillering.

Jaren '30 stijl | Atelier 3
KENMERKENDE ELEMENTEN

Écht jaren ‘30

In de échte jaren ‘30 woning bruist het van verfijnde kenmerken en aandachtig ontworpen elementen. In iedere ruimte laten we bijzondere kwaliteiten tot leven komen, over iedere steen wordt nagedacht. Uw wensen vormen hierbij in alles de basis.

AL MEER DAN 20 JAAR

Ontdek onze unieke werkwijze

1

Kennismaken

Ons werk is persoonlijk tot in de kleinste details. Daarom willen we u graag zo goed mogelijk leren kennen om uw stijl, uw wensen en uw droom tot in detail te achterhalen. We vertellen u ook graag over onze passie, onze werkwijze en ons dienstenpakket.

2

Vlekkenplan

De basis van al onze ideeën voor uw huis is het vlekkenplan. In dit plan vertalen we uw wensen en de mogelijkheden naar de ruwe, voorlopige schetsen van uw villa met een optimale en ruimtelijke indeling.

3

Schetsontwerp

Vanuit het vlekkenplan kunnen we efficiënt doorwerken naar een uitgewerkt schetsontwerp. We zorgen er voor dat de schetsen precies zijn wat u voor ogen heeft. Een persoonlijk schetsontwerp dat naadloos aansluit op uw budget en woonwensen.

4

Aanvraag omgevingsvergunning

Met de definitieve schets werken we verder aan de technische uitwerking. Deze uitwerking is voor ons meer dan alleen het verkrijgen van de omgevingsgunning. We integreren de constructieve elementen elegant in het ontwerp en we besteden aandacht aan het comfort van de woning.

5

Prijs- en contractvorming

Ten behoeve van de definitieve begroting werken we alle details voor de bouw en het interieur nauwkeurig uit. Zo ontstaat er voor u een helder en transparant geheel. We werken onafhankelijk en persoonlijk. Dit resulteert in een voorspelbare en soepele bouw, volledig naar wens.

6

Bouwbegeleiding & oplevering

Alle contracten en papieren zijn getekend. Alles is klaar voor de bouw. We begeleiden het hele proces van begin tot eind. We ontzorgen bij alles. Dat maakt dat u kunt genieten van een zorgeloos bouwtraject.

Jaren ’30 woningen

in ons portfolio

We inspireren u graag met de jaren ‘30 woningen in ons portfolio. Deze villa’s zijn van binnen en buiten het bewonderen waard.

Perfect passende droomwoning met weids uitzicht – Achterveld

MODERNE JAREN '30 WONING

Klassieke renovatie jaren '30 woning | Atelier 3

Stijlvolle renovatie – Blaricum

JAREN '30 WONING

Jaren ’30 met moderne inslag – Amstelveen

JAREN '30 WONING

Jaren '30 woning | Atelier 3

Jaren ’30 met vele gezichten – Utrecht

JAREN '30 WONING

REALISEER UW DROOM

Vrijblijvend samen met ons verder praten over uw droomhuis?

Maak een afspraak
LAAT U INSPIREREN

Vraag onze brochure aan en laat u inspireren

Brochure aanvragen