Skip to main content
KARAKTERISTIEK EN WARM

Rietgedekt

Warm in uitstraling, speels in ontwerp, samenhangend in combinaties. Een rietgedekte villa heeft het allemaal. De architecten van Atelier 3 laten het rieten dak in ieder ontwerp en bij iedere stijl volledig tot zijn recht komen.

Bekijk ons werkNeem contact op

Bouw uw rietgedekte villa thuis droom

Droomt u van een villa met een rieten dak? Maak van uw droom werkelijkheid en realiseer met Atelier 3 uw rietgedekte villa.

WARM VAN BINNEN EN BUITEN

Thuis in uw rietgedekte villa

Rieten daken hebben van nature een warm karakter. Het materiaal is door de natuurlijke vergrijzing ultiem te combineren met tal van andere materiaalsoorten. Atelier 3 heeft het ontwerpen met rietgedekte daken tot kunst verheven. Ieder ontwerp toveren we om tot een krachtig, samenhangend geheel. Een geheel wat van binnen en buiten voldoet aan uw woonwensen.

ONTWERP IN STIJL

Exclusieve rietgedekte villabouw

De bouw en verbouw van een rietgedekte villa kan in iedere stijl. Van romantisch landelijk tot onbegrensd modern. De door u gewenste stijl laten we tot leven komen in het interieur en exterieur van uw nieuwe droomvilla.

AL MEER DAN 20 JAAR

Ontdek onze unieke werkwijze

1

Kennismaken

Ons werk is persoonlijk tot in de kleinste details. Daarom willen we u graag zo goed mogelijk leren kennen om uw stijl, uw wensen en uw droom tot in detail te achterhalen. We vertellen u ook graag over onze passie, onze werkwijze en ons dienstenpakket.

2

Vlekkenplan

De basis van al onze ideeën voor uw huis is het vlekkenplan. In dit plan vertalen we uw wensen en de mogelijkheden naar de ruwe, voorlopige schetsen van uw villa met een optimale en ruimtelijke indeling.

3

Schetsontwerp

Vanuit het vlekkenplan kunnen we efficiënt doorwerken naar een uitgewerkt schetsontwerp. We zorgen er voor dat de schetsen precies zijn wat u voor ogen heeft. Een persoonlijk schetsontwerp dat naadloos aansluit op uw budget en woonwensen.

4

Aanvraag omgevingsvergunning

Met de definitieve schets werken we verder aan de technische uitwerking. Deze uitwerking is voor ons meer dan alleen het verkrijgen van de omgevingsgunning. We integreren de constructieve elementen elegant in het ontwerp en we besteden aandacht aan het comfort van de woning.

5

Prijs- en contractvorming

Ten behoeve van de definitieve begroting werken we alle details voor de bouw en het interieur nauwkeurig uit. Zo ontstaat er voor u een helder en transparant geheel. We werken onafhankelijk en persoonlijk. Dit resulteert in een voorspelbare en soepele bouw, volledig naar wens.

6

Bouwbegeleiding & oplevering

Alle contracten en papieren zijn getekend. Alles is klaar voor de bouw. We begeleiden het hele proces van begin tot eind. We ontzorgen bij alles. Dat maakt dat u kunt genieten van een zorgeloos bouwtraject.

Rietgedekte villa’s

in ons portfolio

We inspireren u graag met de rietgedekte villa’s in ons portfolio. Deze villa’s zijn van binnen en buiten het bewonderen waard.

LvdP 20230908 9585

Rietgedekte stadsvilla met uitzicht- Amersfoort

RIETGEDEKTE STADSVILLA

LvdP 20230623 7991

Nieuw wooncomfort met een oude ziel – Leusden

WOONBOERDERIJ

Strak en evenwichtig rietdesign – Huissen

MODERNE RIETGEDEKTE VILLA

Moderne mansardekap in warm riet – Zeist

MODERNE VILLA MET MANSARDEKAP

REALISEER UW DROOM

Vrijblijvend samen met ons verder praten over uw droomhuis?

Maak een afspraak
LAAT U INSPIREREN

Vraag onze brochure aan en laat u inspireren

Brochure aanvragen