Skip to main content
OMVANGRIJK EN COMPLEET

Landhuis

Het landhuis is groots en heeft royale ruimten. Daglicht kan er door prachtige raampartijen gemakkelijk binnentreden. Het ontwerp biedt ruimte voor unieke elementen en karakteristieke details. De tuin met bijgebouwen versterkt de allure van ruimte en rust. Een woningtype dat van zichzelf al een droomhuis is.

Bekijk ons werkNeem contact op

Uw landhuis bouwen

Atelier 3 heeft als architect van landhuizen veel ervaring met grote en complexe ontwerpen. Vol passie ontwerpen we het landhuis van uw dromen.

Landhuizen | Atelier 3
STIJLVOL LANDHUIS

Uw stijl, uw landhuis

Atelier 3 zet uw persoonlijke wensen en stijl centraal bij het ontwerpen en bouwen van uw landhuis. Een klassiek landhuis of juist eigentijds, een romantisch landhuis of juist ultramodern. Met oog voor detail werken we aan het landhuis van uw dromen, binnen de grenzen van de regelgeving en binnen de grenzen van het bestemmingsplan.

OMVANGRIJK BOUWEN

Kapitaal bouwen

Bij een landhuis bouwen gaat het om meer dan alleen het landhuis zelf. Het gaat om het totaalontwerp. Daarom ontwerpen we naast het interieur en exterieur van het landhuis ook het landgoed. Van landerijen, waterpartijen en tuinen tot verhardingen en erfafscheidingen. Uw complete, exclusieve landhuis droom maken we werkelijkheid.

AL MEER DAN 20 JAAR

Ontdek onze unieke werkwijze

1

Kennismaken

Ons werk is persoonlijk tot in de kleinste details. Daarom willen we u graag zo goed mogelijk leren kennen om uw stijl, uw wensen en uw droom tot in detail te achterhalen. We vertellen u ook graag over onze passie, onze werkwijze en ons dienstenpakket.

2

Vlekkenplan

De basis van al onze ideeën voor uw huis is het vlekkenplan. In dit plan vertalen we uw wensen en de mogelijkheden naar de ruwe, voorlopige schetsen van uw villa met een optimale en ruimtelijke indeling.

3

Schetsontwerp

Vanuit het vlekkenplan kunnen we efficiënt doorwerken naar een uitgewerkt schetsontwerp. We zorgen er voor dat de schetsen precies zijn wat u voor ogen heeft. Een persoonlijk schetsontwerp dat naadloos aansluit op uw budget en woonwensen.

4

Aanvraag omgevingsvergunning

Met de definitieve schets werken we verder aan de technische uitwerking. Deze uitwerking is voor ons meer dan alleen het verkrijgen van de omgevingsgunning. We integreren de constructieve elementen elegant in het ontwerp en we besteden aandacht aan het comfort van de woning.

5

Prijs- en contractvorming

Ten behoeve van de definitieve begroting werken we alle details voor de bouw en het interieur nauwkeurig uit. Zo ontstaat er voor u een helder en transparant geheel. We werken onafhankelijk en persoonlijk. Dit resulteert in een voorspelbare en soepele bouw, volledig naar wens.

6

Bouwbegeleiding & oplevering

Alle contracten en papieren zijn getekend. Alles is klaar voor de bouw. We begeleiden het hele proces van begin tot eind. We ontzorgen bij alles. Dat maakt dat u kunt genieten van een zorgeloos bouwtraject.

Landhuizen in

ons portfolio

We inspireren u graag met de landhuizen in ons portfolio. Deze huizen zijn van binnen en buiten het bewonderen waard.

Symmetrisch landhuis in Langbroek | Atelier 3

Symmetrie met speelse accenten – Utrechtse Heuvelrug

LANDHUIS

Romantisch landhuis | Atelier 3

Romantisch landhuis in roodpaarse steen – De Bilt

ROMANTISCH LANDHUIS

Klassieke villa | Atelier 3

Klassiek landhuis in aardetinten – Doorn

KLASSIEK LANDHUIS

Romantisch landhuis Bloemendaal | Atelier 3

Romantisch landhuis met rietgedekt mansardedak – Bloemendaal

ROMANTISCH LANDHUIS

REALISEER UW DROOM

Vrijblijvend samen met ons verder praten over uw droomhuis?

Maak een afspraak
LAAT U INSPIREREN

Vraag onze brochure aan en laat u inspireren

Brochure aanvragen