Skip to main content
SYMMETRISCH EN OPVALLEND

Notaris­woning

Dit woningtype herkent u aan de lage daklijn (de goot ligt ter hoogte van de eerste verdieping), de prachtige dakkapellen, de vaak symmetrische indeling en de rijke detaillering. Een prachtige, klassiek woningtype. We ontwerpen de woning graag volgens úw droom.

Bekijk ons werkNeem contact op

Uw notariswoning bouwen

Atelier 3 verwezenlijkt rijke notariswoningen. Vol beeldbepalende detailleringen die aansluiten bij al uw wensen.

Notariswoningen | Atelier 3
BEELDBEPALENDE DETAILS

Thuis in uw notariswoning

De samenhang in vormgeving van interieur en exterieur vormen samen de grondslag van de notariswoning. De sfeer van de symmetrische buitenzijde vol excentrieke elementen loopt hierbij als één geheel door in het interieur. Zo maken wij als architect van notariswoningen van uw huis een fascinerend thuis.

WONEN IN STIJL

Een exclusieve notariswoning

We werken met bijzondere technieken, gedetailleerde vormen en bepalende historische profileringen en kleurstellingen. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Het resultaat? Uw eigen, exclusieve notariswoning.

AL MEER DAN 20 JAAR

Ontdek onze unieke werkwijze

1

Kennismaken

Ons werk is persoonlijk tot in de kleinste details. Daarom willen we u graag zo goed mogelijk leren kennen om uw stijl, uw wensen en uw droom tot in detail te achterhalen. We vertellen u ook graag over onze passie, onze werkwijze en ons dienstenpakket.

2

Vlekkenplan

De basis van al onze ideeën voor uw huis is het vlekkenplan. In dit plan vertalen we uw wensen en de mogelijkheden naar de ruwe, voorlopige schetsen van uw villa met een optimale en ruimtelijke indeling.

3

Schetsontwerp

Vanuit het vlekkenplan kunnen we efficiënt doorwerken naar een uitgewerkt schetsontwerp. We zorgen er voor dat de schetsen precies zijn wat u voor ogen heeft. Een persoonlijk schetsontwerp dat naadloos aansluit op uw budget en woonwensen.

4

Aanvraag omgevingsvergunning

Met de definitieve schets werken we verder aan de technische uitwerking. Deze uitwerking is voor ons meer dan alleen het verkrijgen van de omgevingsgunning. We integreren de constructieve elementen elegant in het ontwerp en we besteden aandacht aan het comfort van de woning.

5

Prijs- en contractvorming

Ten behoeve van de definitieve begroting werken we alle details voor de bouw en het interieur nauwkeurig uit. Zo ontstaat er voor u een helder en transparant geheel. We werken onafhankelijk en persoonlijk. Dit resulteert in een voorspelbare en soepele bouw, volledig naar wens.

6

Bouwbegeleiding & oplevering

Alle contracten en papieren zijn getekend. Alles is klaar voor de bouw. We begeleiden het hele proces van begin tot eind. We ontzorgen bij alles. Dat maakt dat u kunt genieten van een zorgeloos bouwtraject.

Notariswoningen

in ons portfolio

We inspireren u graag met de notariswoningen in ons portfolio. Deze woningen zijn van binnen en buiten het bewonderen waard.

Rust door samenspel huis en tuin – Aalsmeer

KLASSIEKE NOTARISWONING

Notariswoning Leusden | Atelier 3

Wonen en werken in stijl – Leusden

NOTARISWONING

Notariskantoor met klassiek uiterlijk | Atelier 3

Eigentijds comfort met een klassiek uiterlijk – Kudelstaart

KLASSIEK NOTARISWONING

REALISEER UW DROOM

Vrijblijvend samen met ons verder praten over uw droomhuis?

Maak een afspraak
LAAT U INSPIREREN

Vraag onze brochure aan en laat u inspireren

Brochure aanvragen