Skip to main content

Over ons

Ons werk is persoonlijk, uniek en deskundig. Van de eerste potloodschets tot en met de oplevering. Kwaliteit staat voorop, in vormgeving én in bouwkundige duurzaamheid. Zo bereiken we steeds weer het hoogste niveau in wooncomfort voor u.

Atelier 3, onze filosofie

Vol passie verwezenlijken we al ruim 30 jaar droomhuizen. Elk ontwerp is maatwerk. Uw wensenpakket en droombeeld vertalen wij als architect in een logisch ontwerp dat goed bouwkundig te realiseren is. Voor ons betekent dit dat we bij elk ontwerp op zoek gaan wat voor ú ultiem woongenot is. Denk bijvoorbeeld aan een perfect passend interieur, waarbij een praktische indeling, logische routing en fantastische lichtinval een hoofdrol spelen. Maar ook aan een verfijnd exterieur met oog voor detail.

Onze ontwerpen zijn zeer divers in stijl en vormgeving. Onze signatuur ligt niet bij een bepaalde architectuurstijl, maar bij een kwalitatief ontwerp én proces. Wij beschouwen ons werk als dienstverlenend en begeleiden u dan ook graag van a tot z in het verwezenlijken van uw woondroom. Persoonlijke begeleiding van uw ontwerp, de aanbesteding en uitvoering is voor ons hierbij vanzelfsprekend. Uw eindresultaat moet voldoen aan het gevoel van “thuis” komen. Wij zijn bevoorrecht om prachtige woningen te mogen realiseren en zijn dankbaar voor het vertrouwen wat we hiervoor krijgen.

Atelier 3, creatieve professionals

Atelier 3 vormt een hecht team van architecten, bouwkundigen en projectmanagers. Vanuit een gezamenlijke passie en ervaring werken wij samen aan uw droomvilla. Op zoek naar de perfecte samenkomst van vormgeving en functionaliteit. De kracht van ons team is dat we niet alleen vormgevers zijn, maar ook bouwkundigen. We spreken de taal van de aannemer. Zo zorgen we ervoor dat onze ontwerpen ook zo worden uitgevoerd als dat we met u bespreken.

Van ontwerp tot interieur

Architectenbureau Atelier 3 staat voor een persoonlijk en uniek ontwerp, deskundig advies en volledige ontzorging. Van potloodschets tot en met de oplevering.

Nieuwbouw

Ontwerpen, begeleiden en realiseren

Verbouw

Van woonhuis naar droomhuis

Interieur­architectuur

We maken uw woning compleet met een passend interieur

Bekijk onze projecten

Door het hele land zijn onze projecten te bewonderen. We hebben er hier een paar voor je uitgelicht.

LvdP 20230908 7000

Luxe stadsvilla – Amersfoort

ROMANTISCHE VILLA

LvdP 20230908 9585

Rietgedekte stadsvilla met uitzicht- Amersfoort

RIETGEDEKTE STADSVILLA

LvdP 20230711 0256

Gecompleteerde villa – Amersfoort

KLASSIEKE VILLA

LvdP 20230623 7991

Nieuw wooncomfort met een oude ziel – Leusden

WOONBOERDERIJ

REALISEER UW DROOM

Vrijblijvend samen met ons verder praten over uw droomhuis?

Maak een afspraak
LAAT U INSPIREREN

Vraag onze brochure aan en laat u inspireren

Brochure aanvragen