Skip to main content

Interieur

Of u nu denkt aan nieuwbouw of verbouw, de basis van een comfortabele woning begint altijd in met een goede indeling. Naast de ruimtelijkheid én lichtinval is een logische routing door de woning voor ons een kernwaarde. Eigenlijk het vertrekpunt voor het interieur ontwerp welke onlosmakelijk is verbonden met de verdere uitwerking van de woning. Interieur als uitgangspunt en hart van uw droomwoning.

Atelier 3 ontwerpt

Al vanaf de eerste schetsen kijken we hoe uw woonwensen staan in relatie tot de zon en schaduw, tot de kavel, de belendingen en natuurlijk uw uitzicht en privacy. Zonder logische indeling geen comfortabele woning. We zullen daarom in een vroeg stadium onze ideeën met u bespreken, welke zijn uitgewerkt in zogeheten vlekkenplannen, om efficiënt tot een praktisch en ruimtelijk- en interieurontwerp te komen.

Vanuit de gekozen variant werken we het ontwerp verder uit. Daarbij staan uw woonwensen centraal en houden we rekening met de kernwaarden, ruimtelijkheid, lichtval en logische routing door de woning. We denken na over de positie van haarden en haardkanalen. Over type deuren en puien, over vides en trappartijen. Plinten, sierlijsten, vensterbanken, hang- en sluitwerk. Wand- en vloerafwerking, verlichting en meer. Zo sluit het interieur straks naadloos aan bij de woning of beter gezegd de woning sluit naadloos aan op het interieur ontwerp!

Atelier 3 interieur een soepel proces

Alle interieuraspecten worden in de bouwkundige uitwerking van het ontwerp meegenomen. Zo komen interieur keuzes in een vroeg stadium op tekening vast te liggen en is het meteen voor de aannemer duidelijk wat er op dit gebied verwacht wordt. Zowel bij de aanbesteding als bij de uitvoering is helder wat er verwacht wordt en dit zorgt weer voor een soepel proces.

Atelier 3 onafhankelijk interieurarchitect

Bij het ontwerpen van een interieur is een van onze belangrijkste pijlers onze volledige onafhankelijkheid. Dat klinkt als vanzelfsprekend, maar steeds vaker is een architect verbonden aan een vaste aannemer of leverancier, waardoor het niet altijd meer gaat over wat voor ú het beste is.

Als onafhankelijke interieurarchitect denken we gedurende het hele proces mee vanuit úw perspectief, waarbij we waar nodig kritisch kunnen zijn op andere betrokken partijen. Alleen zo krijgt u het beste eindresultaat!

Atelier 3 interieurplan

Echt luisteren naar hoe u leeft, waar u echt blij van wordt en dit verwerken in het interieurplan. Daar zijn we goed in en dat vinden wij het allerleukste om te doen. Vaak komen wij met een oplossing waarvan u niet eens wist dat dit is wat u wilde. Bij interieur verbouwingen vragen wij ons als architect steeds af; hoe kunnen wij ervoor zorgen dat dit interieur waardevol wordt voor u? Wij zijn er om voor u duurzame interieurs te ontwerpen, die perfect passen.

Atelier 3 uw interieurarchitect

Vol passie verwezenlijken we droomhuizen met interieurs die naadloos passen bij u als opdrachtgever. Wij staan voor een persoonlijk en uniek ontwerp en interieur ontwerp, vanuit een deskundig advies. Met als resultaat een duurzame, comfortabele woningen. Wij zijn niet voor niets specialist voor villa’s en landhuizen! Benieuwd naar wat Atelier 3 voor u kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak.

REALISEER UW DROOM

Vrijblijvend samen met ons verder praten over uw droomhuis?

Maak een afspraak
LAAT U INSPIREREN

Vraag onze brochure aan en laat u inspireren

Brochure aanvragen