Skip to main content
HISTORISCH EN DOORDACHT

Herenhuis

Met de hoge verdiepingen en de onwrikbare symmetrie straalt het woningtype herenhuis status en autoriteit uit. De twee volledig bruikbare woonlagen en de vaak ruime zolder bieden veel ruimte. Een prachtige stijl, die verankerd is in de Nederlandse historie en de Hollandse ondernemersgeest weerspiegeld.

Bekijk ons werkNeem contact op

Uw herenhuis bouwen

Altijd al gedroomd van een statig herenhuis? Als ervaren architect realiseert Atelier 3 het herenhuis van uw dromen.

Herenhuizen | Atelier 3
RUIMTELIJKE CHARME

Uw statige herenhuis droom

Als ervaren architect van herenhuizen luisteren we aandachtig naar uw wensen en dromen. Van een imposante entree tot aan hoge verdiepingen. Van rijke detailleringen tot aan een ruime vide. We weten precies welke materialen, vormen en kleurstellingen we moeten toepassen voor een prachtig resultaat. Zo creëren we het herenhuis ontwerp van uw dromen.

Herenhuizen | Atelier 3
STATIG BOUWEN EN VERBOUWEN

Aansprekende herenhuizen

Het realiseren van uw stijlvolle, statige herenhuis, dat is onze passie. Voor nieuwbouw en verbouw, interieur en exterieur bent u bij Atelier 3 aan het juiste adres. We vinden altijd passende en esthetisch aantrekkelijke oplossingen die van uw herenhuis een écht thuis maken.

AL MEER DAN 20 JAAR

Ontdek onze unieke werkwijze

1

Kennismaken

Ons werk is persoonlijk tot in de kleinste details. Daarom willen we u graag zo goed mogelijk leren kennen om uw stijl, uw wensen en uw droom tot in detail te achterhalen. We vertellen u ook graag over onze passie, onze werkwijze en ons dienstenpakket.

2

Vlekkenplan

De basis van al onze ideeën voor uw huis is het vlekkenplan. In dit plan vertalen we uw wensen en de mogelijkheden naar de ruwe, voorlopige schetsen van uw villa met een optimale en ruimtelijke indeling.

3

Schetsontwerp

Vanuit het vlekkenplan kunnen we efficiënt doorwerken naar een uitgewerkt schetsontwerp. We zorgen er voor dat de schetsen precies zijn wat u voor ogen heeft. Een persoonlijk schetsontwerp dat naadloos aansluit op uw budget en woonwensen.

4

Aanvraag omgevingsvergunning

Met de definitieve schets werken we verder aan de technische uitwerking. Deze uitwerking is voor ons meer dan alleen het verkrijgen van de omgevingsgunning. We integreren de constructieve elementen elegant in het ontwerp en we besteden aandacht aan het comfort van de woning.

5

Prijs- en contractvorming

Ten behoeve van de definitieve begroting werken we alle details voor de bouw en het interieur nauwkeurig uit. Zo ontstaat er voor u een helder en transparant geheel. We werken onafhankelijk en persoonlijk. Dit resulteert in een voorspelbare en soepele bouw, volledig naar wens.

6

Bouwbegeleiding & oplevering

Alle contracten en papieren zijn getekend. Alles is klaar voor de bouw. We begeleiden het hele proces van begin tot eind. We ontzorgen bij alles. Dat maakt dat u kunt genieten van een zorgeloos bouwtraject.

Herenhuizen in

ons portfolio

We inspireren u graag met de herenhuizen in ons portfolio. Deze huizen zijn van binnen en buiten het bewonderen waard.

Herenhuis Alphen aan den Rijn | Atelier 3

Een buitenplaats in de stad – Alphen aan den Rijn

HERENHUIS

Notariskantoor Almere | Atelier 3

Compact herenhuis in fris wit – Almere

COMPACT HERENHUIS

REALISEER UW DROOM

Vrijblijvend samen met ons verder praten over uw droomhuis?

Maak een afspraak
LAAT U INSPIREREN

Vraag onze brochure aan en laat u inspireren

Brochure aanvragen