Modernistische villa met twee gezichten

Verleidelijk lonkt deze villa op een heuvel aan de rand van Hilversum. En profil is het met name de natuurstenen schoorsteen die de blik vangt, maar de geduldige kijker wordt beloond met een rijkdom aan verfijnde detaillering.

Vanaf de eerste schetsen zijn interieurelementen geïntegreerd in het ontwerp. Denk aan rustgevende inbouwkasten, smaakvolle trappen en stoere haardpartijen. Een licht huis betekent niet alleen plafondhoge puien, maar ook aandacht voor een heldere en smaakvolle integratie van raambekleding, verlichting en bergruimte. Voor bijzondere details als trappen en schoorstenen is hier gekozen voor een stoer gebaar, rustige materialen en een ogenschijnlijk simpel detail.

De oriëntatie van deze villa is fantastisch, volop zon gedurende dag. Om de hoeveelheid licht en warmte te kunnen regelen hebben we hier een veranda mét regelbare lamellen over de gehele achtergevel ontworpen. Zo is genieten van de tuin nooit ver weg!

Wat is uw droom?

Natuurlijk zijn wij nieuwsgierig naar uw droomwoning. Sterker nog: uw droom inspireert ons. Nieuwbouw of verbouw het maakt ons niets uit. Laten we snel een afspraak maken.

Maak een afspraak