Skip to main content
RUIMTELIJK EN PUUR

Landelijk

Rust en comfort. Dat is het eerste wat u voelt bij deze bouwstijl. Villa’s en landhuizen in de landelijke stijl stralen bovendien ruimte in de breedste zin van het woord uit. Ruimte voor uzelf, ruimte voor elkaar, ruimte voor mooie momenten. Door het gebruik van natuurlijke materialen als riet en houten gevelbekleding wordt het buitengevoel versterkt.

Bekijk ons werkNeem contact op

Uw landelijke villa thuis droom

Atelier 3 is dé architect voor uw landelijke woning. We creëeren doordachte ontwerpen, we zijn thuis in bestemmingsplanwijzigingen. Alles om uw landelijke droom precies zo te realiseren zoals u dat voor ogen heeft.

SLIM VAN BINNEN EN BUITEN

De landelijke woning

Als architect van landelijke woningen maken we gebruik van de kracht van ruimte. Uw landelijke villa begint met een slim ontwerp. De weidse ruimte om het huis, de ruimtes binnenshuis en de pure materialen van het huis laten we samensmelten tot úw landelijke droomvilla.

DOELTREFFEND ONTWERP

Uw exclusieve landelijke villa

Met úw wensen als basis, ontwerpen en realiseren we de landelijke woning die u voor ogen heeft, van binnen en buiten. Van een prachtig rieten dak tot aan een passend, landelijk interieur. We begeleiden en ontzorgen u in het hele traject.

AL MEER DAN 20 JAAR

Ontdek onze unieke werkwijze

1

Kennismaken

Ons werk is persoonlijk tot in de kleinste details. Daarom willen we u graag zo goed mogelijk leren kennen om uw stijl, uw wensen en uw droom tot in detail te achterhalen. We vertellen u ook graag over onze passie, onze werkwijze en ons dienstenpakket.

2

Vlekkenplan

De basis van al onze ideeën voor uw huis is het vlekkenplan. In dit plan vertalen we uw wensen en de mogelijkheden naar de ruwe, voorlopige schetsen van uw villa met een optimale en ruimtelijke indeling.

3

Schetsontwerp

Vanuit het vlekkenplan kunnen we efficiënt doorwerken naar een uitgewerkt schetsontwerp. We zorgen er voor dat de schetsen precies zijn wat u voor ogen heeft. Een persoonlijk schetsontwerp dat naadloos aansluit op uw budget en woonwensen.

4

Aanvraag omgevingsvergunning

Met de definitieve schets werken we verder aan de technische uitwerking. Deze uitwerking is voor ons meer dan alleen het verkrijgen van de omgevingsgunning. We integreren de constructieve elementen elegant in het ontwerp en we besteden aandacht aan het comfort van de woning.

5

Prijs- en contractvorming

Ten behoeve van de definitieve begroting werken we alle details voor de bouw en het interieur nauwkeurig uit. Zo ontstaat er voor u een helder en transparant geheel. We werken onafhankelijk en persoonlijk. Dit resulteert in een voorspelbare en soepele bouw, volledig naar wens.

6

Bouwbegeleiding & oplevering

Alle contracten en papieren zijn getekend. Alles is klaar voor de bouw. We begeleiden het hele proces van begin tot eind. We ontzorgen bij alles. Dat maakt dat u kunt genieten van een zorgeloos bouwtraject.

Landelijke villa’s

in ons portfolio

We inspireren u graag met de landelijke woningen in ons portfolio. Deze villa’s zijn van binnen en buiten het bewonderen waard.

Rietgedekte villa aan het water – Giethoorn

WOONBOERDERIJ

Symmetrisch landhuis in Langbroek | Atelier 3

Symmetrie met speelse accenten – Utrechtse Heuvelrug

LANDHUIS

Fris woongenot aan de boomgaard – Betuwe

VERBOUW LANDELIJKE WONING

Sfeervol maatwerk – Amersfoort

VERBOUW WOONBOERDERIJ

REALISEER UW DROOM

Vrijblijvend samen met ons verder praten over uw droomhuis?

Maak een afspraak
LAAT U INSPIREREN

Vraag onze brochure aan en laat u inspireren

Brochure aanvragen