Skip to main content
EVENWICHTIG VORMGEGEVEN

Schuur­woning

Een compact en eigentijds woningtype dat gemoedelijkheid en rust uitstraalt. Kenmerkend zijn de eenvoudige hoofdvorm en ongecompliceerde detaillering, het gebruik van natuurlijke materialen en glaspartijen. Genoeg mogelijkheden voor een droomhuis met dit woningtype. Atelier 3 kan er al haar creativiteit in kwijt.

Bekijk ons werkNeem contact op

Uw schuurwoning bouwen

De architecten van Atelier 3 vangen al uw dromen en wensen in een verrassend ontwerp. Het ontwerp van uw nieuwe thuis.

VAN BINNEN EN BUITEN

Thuis in uw schuurwoning

De realisatie van uw schuurwoning begint met een gedetailleerd en uitgekiend ontwerp. Een ontwerp waarin al uw woondromen samenkomen. Een ontwerp met de perfecte samenhang tussen interieur en exterieur. Een ontwerp wat uiteindelijk leidt tot uw perfecte, doordachte schuurwoning.

GEBALANCEERD GEHEEL

Exclusieve schuurwoningen

De ene schuurwoning gaat volledig op in het landschap, de ander trekt juist opvallend de aandacht. Dat maakt iedere schuurwoning exclusief. We vinden altijd het evenwicht tussen omgeving en woning, we vinden altijd maatwerk oplossingen die verrassen en verbinden.

AL MEER DAN 20 JAAR

Ontdek onze unieke werkwijze

1

Kennismaken

Ons werk is persoonlijk tot in de kleinste details. Daarom willen we u graag zo goed mogelijk leren kennen om uw stijl, uw wensen en uw droom tot in detail te achterhalen. We vertellen u ook graag over onze passie, onze werkwijze en ons dienstenpakket.

2

Vlekkenplan

De basis van al onze ideeën voor uw huis is het vlekkenplan. In dit plan vertalen we uw wensen en de mogelijkheden naar de ruwe, voorlopige schetsen van uw villa met een optimale en ruimtelijke indeling.

3

Schetsontwerp

Vanuit het vlekkenplan kunnen we efficiënt doorwerken naar een uitgewerkt schetsontwerp. We zorgen er voor dat de schetsen precies zijn wat u voor ogen heeft. Een persoonlijk schetsontwerp dat naadloos aansluit op uw budget en woonwensen.

4

Aanvraag omgevingsvergunning

Met de definitieve schets werken we verder aan de technische uitwerking. Deze uitwerking is voor ons meer dan alleen het verkrijgen van de omgevingsgunning. We integreren de constructieve elementen elegant in het ontwerp en we besteden aandacht aan het comfort van de woning.

5

Prijs- en contractvorming

Ten behoeve van de definitieve begroting werken we alle details voor de bouw en het interieur nauwkeurig uit. Zo ontstaat er voor u een helder en transparant geheel. We werken onafhankelijk en persoonlijk. Dit resulteert in een voorspelbare en soepele bouw, volledig naar wens.

6

Bouwbegeleiding & oplevering

Alle contracten en papieren zijn getekend. Alles is klaar voor de bouw. We begeleiden het hele proces van begin tot eind. We ontzorgen bij alles. Dat maakt dat u kunt genieten van een zorgeloos bouwtraject.

Schuurwoningen

in ons portfolio

We inspireren u graag met de schuurwoningen in ons portfolio. Deze woningen zijn van binnen en buiten het bewonderen waard.

Schuurwoning Bennekom | Atelier 3

Moderne schuurwoning met uitgekiende materialisatie – Bennekom

MODERNE SCHUURWONING

Schuurwoning met uitgesproken lijnenspel | Atelier 3

Schuurwoning met uitgesproken lijnenspel – Woudenberg

SCHUURWONING

REALISEER UW DROOM

Vrijblijvend samen met ons verder praten over uw droomhuis?

Maak een afspraak
LAAT U INSPIREREN

Vraag onze brochure aan en laat u inspireren

Brochure aanvragen