Jaren '30 met moderne inslag

Naar deze moderne jaren ’30 woning kun je met genoegen kijken; goede verhoudingen, spectaculaire detaillering en één geheel.
Karakteristiek voor de bouwstijl zijn de grote overstekken, rode steen met donkere plintsteen en de twee pronkende schoorstenen. De moderne twist zit hem in de verhouding tussen baksteen en glas, het antracietgrijze pannendak met vlakke pan en donkere hardhouten kozijnen.

Het ontwerp benut de mogelijkheid om twee lagen met een kap te mogen bouwen en aan ruimte is dan ook geen gebrek. De woning is maar liefs 1050m³, inclusief een garageaanbouw links en serre met glazen pui aan de achterzijde. Dat laatste geeft de woonkamer een grote ruimtelijk impuls.

De begane grond is ruim en praktisch opgezet met een prachtige leefkeuken, aansluitend een flinke woonkamer en een werkhoek. Deze werkkamer kan door een grote schuifwand worden afgezonderd of, wanneer deze geopend is, volledig onderdeel zijn van de woning. Op de overige verdiepingen bevinden zich nog eens vier slaapkamers, twee badkamers, wasruimte en grote berging.

Wat is uw droom?

Natuurlijk zijn wij nieuwsgierig naar uw droomwoning. Sterker nog: uw droom inspireert ons. Nieuwbouw of verbouw het maakt ons niets uit. Laten we snel een afspraak maken.

Maak een afspraak