Landgoed Prinsenbosch - Voorthuizen

Als architectenbureau nemen wij u graag mee op een bijzondere ontdekkingsreis naar de prachtige Veluwe, een gebied vol met rust en natuur. Een gebied met afwisselend landschap van bossen, weilanden, meren en heidevelden.

Tussen Amersfoort en Apeldoorn, aan de rand van de Veluwe, bevindt zich Landgoed Prinsenbosch, de ideale locatie voor het realiseren van uw droomhuis. Op deze bijzondere plek staan riante villa’s die perfect in het landschap zijn geïntegreerd en waar u van optimale privacy kunt genieten.

Op Landgoed Prinsenbosch bieden wij plaats aan 15 villa’s en variëren de kavels van 2.758 m² tot 5.718 m². Door deze ruime afmetingen biedt het landgoed enorme bouwmogelijkheden. Dit geeft u als toekomstige bewoner de vrijheid om uw droomhuis naar eigen wens te ontwerpen en te bouwen. Wij helpen u graag om uw droomhuis op deze unieke plek werkelijkheid te laten worden.

Locatie

Aan de rand van de Veluwe tegen het dorp Voorthuizen

Aantal kavels

15

Start verkoop

November 2021

In de verkoop:
De verkoop van de kavels is in november 2021 van start gegaan. Voor meer informatie over de beschikbaarheid van de kavels verwijzen wij u graag door naar de website van Landgoed Prinsenbosch.

Locatie:
Landgoed Prinsenbosch ligt tegen het dorp Voorthuizen aan en behoort tot de gemeente Barneveld. Barneveld wordt ook wel het ‘Kippendorp’ genoemd, echter heeft de gemeente Barneveld en zijn omgeving veel meer te bieden. Bezoek het gezellige centrum en geniet van het uitgebreide horeca aanbod. Ook de paardensport is zeer geliefd in deze regio.

Door de centrale ligging is het centrum van Amersfoort slechts op een klein halfuurtje rijden. Via de A1 rijd u rechtstreeks naar Amsterdam. Zo heeft u thuis de rust van de Veluwe en het levendige van de stad binnen handbereik.

Bekijk onze projecten

Door het hele land zijn onze projecten te bewonderen. We hebben er hier een paar voor je uitgelicht.

LvdP 20230908 7000

Luxe stadsvilla – Amersfoort

ROMANTISCHE VILLA

LvdP 20230908 9585

Rietgedekte stadsvilla met uitzicht- Amersfoort

RIETGEDEKTE STADSVILLA

LvdP 20230711 0256

Gecompleteerde villa – Amersfoort

KLASSIEKE VILLA

LvdP 20230623 7991

Nieuw wooncomfort met een oude ziel – Leusden

WOONBOERDERIJ

REALISEER UW DROOM

Vrijblijvend samen met ons verder praten over uw droomhuis?

Maak een afspraak
LAAT U INSPIREREN

Vraag onze brochure aan en laat u inspireren

Brochure aanvragen