Landgoed Prinsenbosch - Voorthuizen

Laat u onderdompelen in de rust en de natuur van de Veluwe. Een prachtig gevarieerd gebied van weilanden, bossen, heidevelden en meren.

Aan de rand van de Veluwe, tussen Amersfoort en Apeldoorn, heeft u de mogelijkheid om uw droomhuis te laten bouwen op Landgoed Prinsenbosch.

Op Landgoed Prinsenbosch staan de riante villa’s verborgen in het landschap en heeft u zeeën van privacy. Er is plaats voor 15 villa’s. De kavels variëren van 2.758 m² tot 5.718m². De bouwmogelijkheden zijn enorm. Dit geeft u en ons veel vrijheid om uw droomhuis naar hartenlust te ontwerpen en bouwen.

Locatie

Aan de rand van de Veluwe tegen het dorp Voorthuizen

Aantal kavels

15

Start verkoop

November 2021

In de verkoop:
De verkoop van de kavels is in november 2021 van start gegaan. Voor meer informatie over de beschikbaarheid van de kavels verwijzen wij u graag door naar de website van Landgoed Prinsenbosch.

Locatie:
Landgoed Prinsenbosch ligt tegen het dorp Voorthuizen aan en behoort tot de gemeente Barneveld. Barneveld wordt ook wel het ‘Kippendorp’ genoemd, echter heeft de gemeente Barneveld en zijn omgeving veel meer te bieden. Bezoek het gezellige centrum en geniet van het uitgebreide horeca aanbod. Ook de paardensport is zeer geliefd in deze regio.

Door de centrale ligging is het centrum van Amersfoort slechts op een klein halfuurtje rijden. Via de A1 rijd u rechtstreeks naar Amsterdam. Zo heeft u thuis de rust van de Veluwe en het levendige van de stad binnen handbereik.

Bekijk onze projecten

Door het hele land zijn onze projecten te bewonderen. We hebben er hier een paar voor je uitgelicht.

Rietgedekte villa aan het water – Giethoorn

WOONBOERDERIJ

Symmetrisch landhuis in Langbroek | Atelier 3

Symmetrie met speelse accenten – Utrechtse Heuvelrug

LANDHUIS

Fris woongenot aan de boomgaard – Betuwe

VERBOUW LANDELIJKE WONING

Sfeervol maatwerk – Amersfoort

VERBOUW WOONBOERDERIJ

REALISEER UW DROOM

Vrijblijvend samen met ons verder praten over uw droomhuis?

Maak een afspraak
LAAT U INSPIREREN

Vraag onze brochure aan en laat u inspireren

Brochure aanvragen