De Groene Vaart - Oudenbosch

Groen, waterrijk en duurzaam, zo is het nieuwbouw project De Groene Vaart samen te vatten. Aan de rand van het dorp verrijst deze nieuwe woonwijk in Oudenbosch.

U geniet op De Groene Vaart van de rust van het dorp met de bruisende gezelligheid op steenworp afstand. Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom liggen namelijk om de hoek. In de nieuwbouwwijk worden 13 zelfbouwkavels gerealiseerd. Voor meer informatie over de zelfbouwkavels in Oudenbosch verwijzen wij u door naar de kavelpagina op website van De Groene Vaart. Hier zijn de desbetreffende kavelpaspoorten te downloaden. Naast de zelfbouwkavels worden er 12 kavels aangeboden ten behoeve van collectief particulier opdrachtgeverschap. Ook voor deze 2-onder-1 kapwoningen kunt u bij ons terecht. Meer weten over deze nieuwbouwwijk en het bijbehorende bestemmingsplan? U leest het plan hier.

Locatie

Oudenbosch

Aantal kavels

29

Start verkoop

Mei 2021

Locatie
Oudenbosch heeft een rijke historie. Het wordt ook wel het Italië van West-Brabant genoemd. Het dorp Oudenbosch laat het hart van menig cultuurliefhebber net even wat sneller kloppen. Geef u ogen de kost aan de bijzondere kerken, koepels, oude internaten en het pittoreske haventje. Bezoek de verschillende musea of neem plaats in één van de gezellige horeca zaken.

Qua faciliteiten heeft het dorp genoeg te bieden. Er is een rijkelijk aanbod van winkels, sportclubs en ontspanningsmogelijkheden. Ook de ligging van Oudenbosch is gunstig. Met 20 minuten staat u in de binnenstad van Breda en Roosendaal ligt op slecht 14 minuten afstand.

Bekijk onze projecten

Door het hele land zijn onze projecten te bewonderen. We hebben er hier een paar voor je uitgelicht.

LvdP 20230908 7000

Luxe stadsvilla – Amersfoort

ROMANTISCHE VILLA

LvdP 20230908 9585

Rietgedekte stadsvilla met uitzicht- Amersfoort

RIETGEDEKTE STADSVILLA

LvdP 20230711 0256

Gecompleteerde villa – Amersfoort

KLASSIEKE VILLA

LvdP 20230623 7991

Nieuw wooncomfort met een oude ziel – Leusden

WOONBOERDERIJ

REALISEER UW DROOM

Vrijblijvend samen met ons verder praten over uw droomhuis?

Maak een afspraak
LAAT U INSPIREREN

Vraag onze brochure aan en laat u inspireren

Brochure aanvragen