Skip to main content

Werken bij Atelier 3

Bij Atelier 3 geven we samen vorm aan de toekomst van Nederland. Jij kunt daaraan bijdragen door samen met ons te ontwikkelen en te bouwen. Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden? Laat het ons weten! Wij zijn nieuwsgierig naar jou.

Vacatures

De kracht van samenwerking

Atelier 3 is de specialist voor het ontwerpen van villa’s en landhuizen, die helemaal uitgedacht zijn en waarin alle wensen van de opdrachtgevers worden verwerkt. Daarnaast wordt de realisatie volledig begeleidt zodat de klant er geen omkijken naar heeft. Door constant open te staan voor de laatste technische ontwikkelingen en toe te passen materialen zijn wij specialist. Hierbij staat de wens van de klant altijd op één. Dankzij de speciale aanpak van Atelier 3 krijgt de klant niet alleen de sleutel van zijn/haar exclusieve woning, maar hij/zij kijkt ook terug op een zorgeloze ervaring. Van ontwerp tot en met bouwbegeleiding.

Verander de wereld met jouw creativiteit

We willen een werkgever zijn bij wie je je thuis voelt. Ongeacht waar je vandaan komt, wie je bent of welk opleidingsniveau je hebt. Juist door verschillend te zijn, halen we het beste in elkaar naar boven. We bieden een prettige werkomgeving waarin iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. We bestaan uit een hecht team van doortastende architecten, ontwerpers en bouwkundigen. Creatieve professionals die alle facetten rondom bouwkunde beheersen, met ieder zijn specialisme. Werken bij Atelier 3 betekent meebouwen aan de toekomst van Nederland.

Vacatures

Over Atelier 3

Het begon allemaal 30 jaar geleden op de zolder van het huidige Gemeentehuis van Scherpenzeel. Drie jonge architecten; Jan, Wim en Mathhijs besloten samen een architectenbureau te starten. Het was een grote ruime zolder met klassieke dakkappellen en uiteraard was alles volledig van hout, een prachtig atelier om te starten. De naam was ook direct geboren; Architectenbureau Atelier 3. Het bedrijf groeide snel, maar na een aantal jaar besloten Jan en Matthijs zich meer te richten op conceptwoningen. Wim verhuisde met het bureau naar Amersfoort en 5 jaar later naar Leusden. Na wat omzwervingen is Atelier 3, na de overname van Henk, sinds 2014 weer terug in de oude vertrouwde omgeving. Vanuit een prachtig kantoor in het centrum van Scherpenzeel ontwerpen we met veel plezier de mooiste woningen!

Een bevlogen team

Atelier 3 vormt een hecht team van architecten, bouwkundigen en projectmanagers. Vanuit passie en ervaring werken wij samen. Wordt jij onze nieuwe collega?

Nico van Oosterom

"Ieder project is anders en heeft zijn eigen uitdagingen, dat maakt het werk elke dag weer ontzettend leuk. Als team vullen we elkaar goed aan en zorgen we samen voor een doeltreffend bouwadvies en haalbare oplossingen. De flexibiliteit binnen het bedrijf is ontzettend fijn en zorgt voor een goede balans tussen werk en privé."

Cees van Maanen

"Vanuit ons kantoor, op een prachtige locatie in het midden van Scherpenzeel, zorg ik samen met mijn collega’s dat onze klanten op elk vlak ontzorgd worden.
Samenwerken met plezier en volle focus en ondertussen is er volop ruimte voor een praatje en natuurlijk spelen we in de pauze een potje tafelvoetbal."

Luuk Schreiber

"Er is niets mooier dan een thuis voor mensen te mogen ontwerpen. Elke opdracht weer is zó persoonlijk en zó uniek, een echte uitdaging waar we ons elke keer weer graag in vastbijten. Als hecht team met een grote verscheidenheid aan kennis en kunde weten we elke keer het onderste uit de kan te halen voor onze opdrachtgevers."