Gantel de Baak - Naaldwijk

Wonen in Gantel de Baak is wonen aan doorgaand vaarwater in een echt Westlands stukje met alle voorzieningen in de omgeving, maar toch buiten.

Fase III van Gantel de Baak is nog in ontwikkeling. In de plannen voor fase III zijn zowel vrije kavels voorzien alsook een projectmatige ontwikkeling.

Waar u ook voor kiest, ook in fase III hebben alle woningen een eigen aanlegsteiger en vaart u zo weg voor een kleine avondtocht of een langere dagtocht.

Voor meer informatie over het kavelproject Gantel de Baak in Naaldwijk verwijzen wij u graag door naar de projectwebsite.

Locatie

Naaldwijk

Locatie
Gantel de Baak ligt tussen de Gantel en de Rijnsburgerweg in Naaldwijk. Gantel de Baak is goed bereikbaar. In de directe omgeving vindt u meerdere scholen, (sport)verenigingen en andere voorzieningen.

Vanuit Gantel de Baak bent u zo in het centrum van Naaldwijk, waar u in en rond winkelcentrum De Tuinen een gevarieerd winkelaanbod aantreft. Of wat dacht u van even heerlijk op het terras zitten bij één van de vele horecagelegenheden op het centraal gelegen Wilhelminaplein? Op korte afstand vindt u ook het wat knussere dorpscentrum van Monster, waar u diverse speciaalzaken aantreft.

Zowel in Monster als in Naaldwijk zijn er meerdere supermarkten. Een bezoek aan het nieuwe winkelcentrum Hart van ‘s-Gravenzande is ook zeker de moeite waard.

Bekijk onze projecten

Door het hele land zijn onze projecten te bewonderen. We hebben er hier een paar voor je uitgelicht.

LvdP 20230908 7000

Luxe stadsvilla – Amersfoort

ROMANTISCHE VILLA

LvdP 20230908 9585

Rietgedekte stadsvilla met uitzicht- Amersfoort

RIETGEDEKTE STADSVILLA

LvdP 20230711 0256

Gecompleteerde villa – Amersfoort

KLASSIEKE VILLA

LvdP 20230623 7991

Nieuw wooncomfort met een oude ziel – Leusden

WOONBOERDERIJ

REALISEER UW DROOM

Vrijblijvend samen met ons verder praten over uw droomhuis?

Maak een afspraak
LAAT U INSPIREREN

Vraag onze brochure aan en laat u inspireren

Brochure aanvragen